2021-08-21 06:26:20• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Gondold meg jól, hogy melyik irányba akarsz tartani

Napi horoszkóp augusztus 21-ra a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint folyton többet vállalsz, mint amit elbírnál (a magánéletben is!): ne csodálkozz azon, hogy a napjaid sodró áramhoz válnak most hasonlóvá. Ma megálljt parancsolhatsz ennek. Élj egy picit a pillanat szépségének!


Bika: IV. 20. - V. 20.

Kellemes ez a nap, főleg, ha összegyűlik a család vagy a barátok. Szereted, ha komótosan, de jó kedvűen múlathatjátok az időt együtt, és most erre módod lesz. Érdekes élmények is érnek, vagy fontos hírt hallasz.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ma feltétlenül szükséged lesz arra, hogy tisztázd végre a partnerkapcsolatod problémás dolgait. Az időbeosztásod lehet a legnagyobb gond. Meg kell találni a megoldást, hogy időt tudjatok végre szakítani egymásra.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Nem minden jótanácsot érdemes megfogadnod. Ma olyasmit mondhatnak neked, amely, habár elsőre nagyszerű ötletnek tűnhet, valójában eleve lehetetlen. Mielőtt belevágnál, vizsgáld meg jobban a lehetőségeidet!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ma a szokásosnál érzékenykedőbb, érzelmesebb lehetsz. Egy régi ismerőssel való találkozás is kizökkentheti szokásos magabiztosságodból. Valakiről híreket hall, melyek megrendítőek lehetnek az ön számára. De tanulságosak is egyben.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Hajlamos lehetsz ma túlbonyolítani a dolgokat. Az egyszerű megoldás sokszor kézenfekvőbb lehet. Mint ahogy az is, ha néha csak úgy hagyod megtörténni a dolgokat. A kimozdulás mindig jól jöhet: egy véletlen találkozás forrása például.

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A mai napon egyszerűen ellenállhatatlan vagy: mindenkit le tudsz venni a lábáról, akire csak rámosolyogsz. Talán a jegyedben járó Vénusznak is köszönheted ezt, hiszen így még könnyebben megy az, aminek te a mestere vagy: a kapcsolatteremtés.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ma összetűzésbe keveredhetsz valakivel. Az igazság az, hogy minél inkább meg akarsz felelni a külvilágnak, annál nagyobb a veszekedés esélye. A saját belső iránytűdnek akarj csak megfelelni! Ma megláthatod a lényeges dolgokat, fontos felismeréseid lehetnek.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Tartalmas, harmonikus és kiegyensúlyozott napod lehet. Annál tartalmasabb és boldogabb méghozzá, minél természetesebb a környezet, amely körülvesz. A legjobban az erdő mélyén érezheted magad. Ott találkozhatsz igazi éneddel.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Meg kellene szabadulnod néhány mondvacsinált, felesleges konfliktustól! Ha kevesebb elvárással szemléled a környezetedet, társaságodat, akkor több örömet is találhatsz bennük. És észreveheted, hogy amit adnak, az néha több, mint amit vársz.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Egy régi ismeretséget hirtelen egészen más színben láthatsz. Végre felnyílt a szemed. Ha hosszabb ideje hevert már parlagon szerelmes éned, most szinte meglepődsz, mennyire tudsz lángolni. És ez nem csak szalmaláng.


Halak: II. 19. - III. 20.

Ma fontos döntést hozhatsz: gondold meg jól, hogy melyik irányba akarsz tartani, és most már legyél kitartó a választásában. Ez a kitartás, a határozottság lehet most a döntő.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: